De buurvrouw is geil

Kopje suiker

Ik woonde er bijna 3 jaar, ik had verschillende buren maar naast mij woont een buurvrouw die een vrije relatie heeft met een of andere kerel die daar af en toe langs kwam. Ik had er niet echt contact mee het was af en toe groeten en meer niet. Tot dat ik merkte dat de kerel een tijdje (drie weken) niet meer langs is geweest. De buurvrouw ging de laatste weken al vaker de deur uit, waarschijnlijk op zoek naar ander mannelijk contact.

Het was in de winter en al vroeg donker, s’avonds rond 9 uur ging de deurbel. Het was de buurvrouw die om een kopje suiker vroeg. Het was mij nooit opgevallen maar nu dat de buurvrouw (49) voor mij stond kon ik goed zien dat ze toch slank is en dikke tieten heeft, ook haar kont is niet verkeerd. Het begon bij mij een beetje te kriebelen helemaal omdat ik wist dat de ene kerel een tijdje niet meer bij haar langs is geweest. Ik zei tegen haar dat ze maar even binnen moest komen.

Wild

Toen we binnen waren en richting de keuken liepen vroeg ze nog of ik alleen was, waarop ik ‘ja’ antwoordde. Dat was voor mij natuurlijk een teken dat ze misschien wel iets zou willen doen met mij. Ze begon ook heftiger te ademen en ze ging dicht naast mij staan, ik vulde haar kopje met mijn suiker waarop zei hijgend vroeg: ‘Vul je wel eens vaker iets ?’. Ik draaide mijn gezicht om en ze begon mij heftig te kussen, trok haar rechter been omhoog en begon mij droog te neuken. Ik kreeg gelijk een stalen paal in mijn broek en begon tegen haar aan te rijen. De buurvrouw was zo wild en geil, zo trok gelijk haar broek uit, daarna trok ze mijn broek uit en trok haar blouse los van haar lichaam. Haar tieten stuiterden alle kanten op toen ze mijn shirt uittrok.

Ze trok me naar beneden op de grond en ik moest op mijn rug gaan liggen. Ze kuste me even en ging met haar mond kussend richting mijn harde lul. Ze nam mijn paal in haar mond en begon hard te zuigen, heerlijk was dat. Ze kon het niet meer houden en ging gelijk op mijn harde lul zitten. Ze deed niet even rustig maar begon mij gelijk snel op en neer te neuken, haar dijen kletste tegen de mijne, haar dikke ronde tieten vlogen alle kanten op. Ik greep haar tieten vast en ze ging nog sneller, ‘Ik kom’ zegt ze hijgend. Tegelijkertijd spoot ik haar kutje vol met mijn sperma, wij waren helemaal nat van haar vocht. Nadat we onze kleren weer hadden aangetrokken vroeg ze nog of ik morgen bij haar wou komen, ik kom daar nu drie keer in de week.

Post Author: Adult verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *