Dominante juf

Biologie

Juf is heel dominant naar jongens toe, ik was een beetje losbollig en een paar keer blijven zitten. Ik was de oudste van de klas, 18 jaar. De Juf wist dat ook en ik was altijd de pineut en moest vaak nakomen. Tot een keer dat ik weer in de namiddag moest nakomen, Ik kwam in de klaslokaal maar er was niemand. Ik ging in de klaslokaal op een stoel zitten wachten. Tot ik ineens iets hoorde, het kwam uit het magazijn.

Ik liep zachtjes naar het magazijn en hoorde iets gekreun, ik liep iets verder het magazijn in en keek om de stelling heen die mijn zicht blokkeerde, het was juf dominant zoals we haar wel eens noemden. Ze was met een reageerbuisje bezig haar zelf te bevredigen. Ze had een rokje aan en zat op een tafel met haar benen wijd. Ook had ze haar blouse los en ik kon haar mooie volle tieten zien. Ik begon gelijk opgewonden te raken en mijn lul werd knetter hard, ik kneep een beetje in mijn lul en dacht om haar te gaan neuken, maar hoe? Misschien wil ze dat niet eens.

Dominantie

Plots viel iets op de grond uit de stelling waar ik tegen aan stond, de juf zag mij en schrok. Ze ging snel van de tafel af en deed haar blouse dicht. Hoe lang sta jij daar al? zegt ze. Ik: niet zo lang, Wat heb jij gezien, zegt ze. Ik: niets. Dat geloof ik niet zegt ze, ze wou dat dit tussen ons bleef en dat ik mijn mond moest houden, Ze kwam op het idee dat ik mijn lul aan haar moest laten zien zodat ik dit voorval niet zo snel zal doorvertellen, ze stond erop. Ik met mijn rode kop, haal mijn lul uit mijn broek die nog steeds stijf was, De juf kijkt naar mijn lul en een keer naar het reageerbuisje die ze nog in haar hand had, ze kijk weer naar mijn lul en bedenkt zich. Weet je wat zegt ze. Ik wil dat je jou lul in mijn kut steekt dan staan we echt quitte.

Dat laat ik me natuurlijk geen tweede keer zeggen en loop naar haar toe. Ze gaat weer op de tafel zitten en doet haar blouse weer open en de benen wijd. ik kijk naar haar natte kut en sta voor haar, komt er nog wat van, zegt ze. Ik kom dichterbij en streel met mijn dikke paarse eikel een paar keer over haar kutje heen. Jah zegt ze, en nu erin steken. Ik druk mijn pik dieper in haar kut en ze pakt me ineens stevig bij de kont, ze drukt nog verder. Dieper zegt ze. Ik begin haar te stoten, langzaam haar hard. Goed zo zegt ze, en nu wat sneller. Ik begon haar sneller te neuken, haar tieten begonnen op en neer te springen de reageerbuisjes begonnen te rinkelen. Ooh Aah zegt ze. Ik kon het niet meer houden en haal mijn lul er net op tijd uit en spoot over haar tieten en gezicht heen. Ik moest mijn broek weer optrekken en kon naar huis gaan van de juf. In de laatste half jaar dat ik daar nog op school zat moest in ongeveer twee keer per week nakomen bij Juf dominant, het was altijd in het magazijn.

Post Author: Adult verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *