Haar ronde kont

Met de trein

Vrijdags ben ik altijd vroeg vrij en ga dan met de trein naar huis, je ziet vaak de zelfde mensen op het zelfde tijdstip reizen met de trein. Deze keer kwam er een meid de trein inlopen die ik nog nooit had gezien, voor dat ze ging zitten haalde ze nog wat uit haar tasje en op dat moment draaide ze zich om met haar kont richting mij. Ik was in extase, die kont, zo mooi rond en vol. De hele reis van 30 minuten dacht ik aan haar kont, ik zat me in te beelden dat ik haar van achter pakte en kreeg daardoor een hele harde in mijn broek. Bij het station waar ik moest uitstappen bleef ze zitten, ik probeerde nog even oogcontact te maken maar ze was te druk met haar mobiel. Ik hoopte zo dat ze hier ook moest uitstappen, met nog mijn harde in mijn broek stond ik op en… wacht! ze gaat ook staan, ik liet haar voor en bij het uitstappen ging ik dicht achter haar staan, het was druk en de meid voor mij liet nog even een oude dame voor waardoor zij iets naar achter stapte. Hierdoor raakte haar ronde uitgestoken kont mijn harde, ze keek even achterom en lachte naar mij. Ik wou nog iets zeggen maar kreeg er geen woord uit, ze liep door de mensen massa weg richting het centrum en ik was haar kwijt.

Thuis aangekomen

Ik kwam aan bij de studentenwoning waar ik verblijf en zag dat de huisbaas ook aanwezig was, zo’n tien minuten later toen ik een kopje koffie wou inschenken zag ik mijn huisbaas praten met een griet, het was de meid uit de trein! ik zag het aan haar kont. Ik kreeg mee dat ze een kamer ging huren, mijn huisbaas had het druk en vroeg of ik haar een rondleiding wou geven door de woning. Ik zei: is goed, er is verder niemand anders hier dus ik doe het wel. Half stotterend liet ik haar de woning zien, ik kon niet fatsoenlijk op haar vragen antwoorden omdat ik niet bij de les was, ik keek namelijk steeds met een schuin oog naar haar ronde kont. Ik probeerde zo dicht mogelijk naast haar te gaan staan en voelde mijn harde weer opkomen. Toen ik haar de badkamer liet zien stond ik weer achter haar en weer nam ze een stapje achteruit en raakte ze met haar lekkere kont mijn keiharde lul. Ze keek om en vroeg waar mijn kamer was. Ik zei: de tweede deur rechts. Ze pakte mijn hand en sleurde mij mee naar mijn kamer. Ze deed de deur dicht en ging met haar kont voor me staan en drukte ze haar uitgestoken kont tegen mijn harde lul.

Allebei geil

We keken elkaar in de ogen en wisten dat we allebei geil waren, we begonnen te zoenen en onze kleren uit te trekken, eenmaal naakt ging ze op haar knieën en begon hard aan mijn lul te zuigen terwijl ze mijn ballen masseerde, ik ben zo nat zegt ze. Ze ging op haar rug liggen op mijn bed, ik zei: nee doggy-style, waardoor ze zicht omdraaide en haar ronde kont omhoog stak. Ik zag haar roze kutje open gaan en stak mijn paarse eikel erin. Jaah Ooh lekker zegt ze, Ik druk mijn hele lul erin en ze begint te kreunen. erin, eruit en steeds iets sneller, ze begint harder te kreunen, sneller zegt ze, haar kont drilt als een drilpudding, het geluid van het geklets ging steeds harder ik kom bijna…. en ik spuit haar hele kutje vol. Ik bleef gewoon doorgaan omdat ik het zo lekker vond, haar kutje begon te schuimen en ze begon harder te kreunen en te trillen omdat ze klaarkwam, het vocht liep langs haar benen en haar kont trilde mee waardoor ik het niet meer kon houden en voor de tweede keer haar kutje vol spoot.

Sinds dien doen we het elke dag, meestal doggy-style, ik werd verlieft op haar kont en heb een relatie met haar kont.

Post Author: Adult verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *