Met de bruid

Veel oogcontact

Een bruid is tijdens haar bruiloft vaak op haar mooist, dat was deze keer ook zo, de bruid van een kennis van mij was mooier dan ooit te voren. Ik kende haar al een jaar of vier maar we hebben nog nooit een gesprek met elkaar gehad, wel was er veel oogcontact tussen ons. Nu was dat weer zo, op haar eigen bruiloft maakte ze veel oogcontact met mij, wel stiekem maar ik kon het goed merken, alleen zag ze er niet echt vrolijk uit. Later op de avond werden de bezoekers steeds meer dronken en niemand had in de gaten dat de bruid alleen naar achteren was gelopen voor een frisse neus, ik ook niet. Aan de voorzijde gingen de bezoekers naar buiten om een sigaret te roken en ik besloot om naar achteren te gaan voor een sigaret. Daar stond plots de bruid in haar eentje met een treurig gezicht.

Samen alleen

Ik vroeg aan haar waarom ze zo treurig was, ze zei ‘ik heb alleen met mijn man het bed gedeeld’. Waarop ik antwoordde dat het niet zo erg is. ‘Maar mijn vriendinnen zeiden dat ik niet weet wat ik mis’ zegt ze. Daar moest ik haar vriendinnen wel gelijk in geven. Toen liep ze naar mij toe en ging voor mij staan, ze zei: ‘ik heb je wel vaker gezien maar dit is de eerste keer dat wij een gesprek hebben’. Ik zei: ‘Dat klopt’. Ze ging tegen mij aan staan en leunde met haar hooft tegen mijn borstkas aan waardoor ik een stijve kreeg. Stiekem pakte ze mijn lul vast waarop ik zei dat ze dat beter niet kan doen. Nee zegt ze: ‘ik moet dit doen, het moet gebeuren anders blijf ik ermee leven.’ Ze had een strakke bruidsjurk aan en je kon haar volle tieten goed zien, ik bleef steeds zeggen dat het geen goed idee is maar ze opende toch mijn broek en pakte mijn lul en begon mij rustig af te trekken.

Geil

Ze zat mij op te geilen en dat was haar ook gelukt, op het moment dat ze tegen mij zei dat ze mijn lul in haar wou moest het gebeuren, er was niets wat mij nog tegen kon houden. Ze draaide zich om en deed haar trouwjurk omhoog, ze had een kort slipje met kant aan, die schoof ze rustig naar beneden terwijl ze me lachend aan keek. Daar was haar roze kutje met nog strakke lipjes, ik streelde eerst met mijn vingers over haar lippen tot dat haar kutje zich opende, ze kreunde zachtjes. Ze ging iets verder gebukt en ik ging dichter achter haar staan en streelde met mijn dikke paarse eikel over haar half geopende kutje. ‘Toe maar’ zei ze. Ik schoof mijn paal diep in haar, ze kreunde nog harder. Door de harde muziek kon niemand ons horen, ik schoof mijn harde paal met harde stoten in haar kutje, en steeds iets sneller. Het geklets van haar billen maakte mij nog geiler en we begonnen allebei hard te kreunen, ik kon door de geile seks het niet meer houden en spoot haar hele kut vol. De bruid was ook voldaan en trok haar slipje weer op en haar jurk naar beneden terwijl ik mijn broek weer dicht deed. Ze zei: ‘Ik moet snel weer naar binnen voor dat ze mij missen’. de rest van de avond heb ik haar niet meer gesproken maar ze zag er vrolijk uit.

Post Author: Adult verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *