Seksdate via internet

Online contact leggen

Op een avond rond 20:00 was ik een beetje eenzaam, als man zijnde heb je soms zin in seksueel contact en kun je naar een café toe of het centrum in op zoek naar een vrouw. Dat werkt vaak maar je hebt niet gelijk de eerste avond seks met elkaar omdat sommige vrouwen je eerst beter willen leren kennen. Daarom zocht ik het online op en kwam terecht op een dating website voor erotiek. Na het aanmelden ben ik gaan zoeken naar een vrouw uit mijn omgeving en al snel had ik contact met een wat oudere vrouw (45) met dikke tieten. Na een aantal berichtjes heen en weer en onze foto’s te hebben gedeeld besloot de vrouw naar mijn huis te komen, en dat nog geen uur na dat ik mij had aangemeld.

Afspraak

22:00 uur, zo laat zou ze langs komen. Ze woonde in een plaats vlak bij mij in de buurt op nog geen 30 minuten rijden. Ik ben snel nog even mijn ballen gaan scheren en een douche genomen. Toen ik mij had gedoucht was het al kwart over tien, ik kreeg het gevoel dat ze niet zou komen, Zou het nep zijn of had ik de bel niet gehoord? Toen ik weer achter de laptop plaats nam om te kijken of ze nog online was ging de bel. Het was de vrouw van 45-jaar gekleed in een lange jas, muts en een zonnebril op. Ze deed de deur snel achter zich dicht en vroeg of ik alleen was, ‘ja’ zei ik.

Vluggertje

Nadat we aan elkaar voorgesteld hadden en ze haar zonnebril en muts afdeed zag ik dat ze nog mooier was dan de vage foto’s die ze mij had doorgestuurd. Ze vroeg aan mij waar de slaapkamer was waarop ik haar vroeg of ze eerst iets te drinken wou hebben. ‘Ik heb niet zoveel tijd’ zei ze. Ik liep met haar naar de slaapkamer en kon al snel merken dat ze al opgewonden was, ze vond een seksdate waarschijnlijk geil en spannend. Op het moment dat ze haar jas uittrok kon ik de contouren van haar lichaam en haar dikke tieten beter zien dan op de vage foto’s, ik hielp haar mee met uitkleden tot aan het slipje en haar lichaam was nog lekker strak voor een 45-jarige. Op dat moment was ik zelf ook al opgewonden en haalde mijn stijve lul te voorschijn. Toen ze mijn dikke lul zag begon ze mij verder uit te kleden. Eenmaal naakt greep ze mijn lul vast en begon ze met mij te kussen.

Ze kreunde een beetje en zat mij op te geilen terwijl ik haar geil maakte door met mijn vingers haar klitje te strelen. Ik kon merken dat haar kutje zo nat was als een dweil. ‘Neem me van achteren’ zei ze. Met haar knieën op de rand van het bed ging ze voorover gebukt. Tussen haar ronde billen opende haar natte roze kutje zich, ik streelde met mijn eikel eerst vier keer over haar kutje, ‘Steek je lul erin’ zei de vrouw die het niet meer uit kon houden. Ik stak mijn harde lul er diep in waardoor ze een kreunende gil maakte, dat maakte mij zo geil dat ik haar hard begon te stoten, haar dikke tieten slingerden heen en weer en ik begon haar sneller te neuken, ze kreunde het uit. Na een paar minuten zei ze: ‘Stop!, nu wil ik boven op jou’. Ik ging op het bed liggen en ze kroop kreunend boven op mij, ze greep mijn paal vast en schoof het in haar natte kutje. Ze ging op en neer en steeds sneller, haar tieten stuiterden op en neer steeds sneller. Ik kwam bijna klaar maar wou het nog even inhouden omdat ik niet voor haar wou klaarkomen maar op het moment dat ze zei: ‘Ik kom, ik kom’ kon ik het niet meer uithouden en spoot haar natte kut vol.

Na die tijd heb ik twee keer nog iets met haar afgesproken en heb haar nooit meer gezien. Via Victoria Milan ben ik weer in contact gekomen met een ander vrouw van 29 die af en toe langs komt.

Post Author: Adult verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *