Vreemdgaan

Trouw

Ik was altijd trouw geweest aan mijn partners die ik heb gehad, ik ben wel eens een leuke man tegen gekomen tijdens relaties maar ik heb er nooit aan gedacht om vreemd te gaan. Tot dat ik op televisie eens een keer een reality serie zag dat partners elkaar bedriegen met een ander. Het leek wel of het normaal was om vreemd te gaan. Of zijn het alleen maar bepaalde personen die dat doen? De volgende dag was ik met een aantal vriendinnen die de serie ook hadden gezien, ze begonnen te roddelen over bekenden van ons die ook vreemd waren gegaan. De dagen erna begon ik er steeds meer over na te denken en keek steeds vaker om mij heen naar andere kerels. Zou ik in staat zijn om vreemd te gaan?

Ontmoeting

Op de parkeerplaats bij het centrum ontmoete ik een kerel die mij wel even wou helpen met mijn tassen in te laden. Dit kwam vaker voor en dacht altijd dat ze gewoon sociaal waren en behulpzaam. Nu kwam ik erachter dat dit misschien wel een manier is zodat een man in contact kan komen met mij. Het was een knappe kerel die mij hielp, ik zat te twijfelen om hem mee te nemen naar mijn appartement, ik was toch alleen thuis de hele dag. Toen ik zag dat de man werkkleding aan had vroeg ik wat voor werk hij deed. ‘Schilder’ antwoordde hij. Ik vroeg of hij mij mij kon kijken naar de keuken omdat ik deze wou laten overschilderen. ‘Dat kan wel, wanneer?’ zei de schilder. Ik zei: ‘Kan je nu even komen kijken’. ‘Natuurlijk’ zei de vriendelijke man. Nadat ik mijn adres aan hem gegeven had en terug naar huis reed begon ik weer te twijfelen maar ik had de afspraak al gemaakt en de schilder zou zo langskomen.

Thuis aangekomen

Ik was de boodschappen nog aan het uitpakken toen de bel ineens ging, het was de schilder. Lopend naar de voordeur knoopte ik mijn blouse is losser zodat je mijn borsten iets beter kon zien. Ik liet de schilder binnen en we liepen richting de keuken. Ik wist op dat moment niet of de schilder ook wel iets wou waardoor ik steeds meer begon te twijfelen. Ik moest ervoor zorgen dat de schilder mij een hint geeft, ik liet hem de keuken kastjes zien. Ik had een kort rokje aan en ging niet gehurkt maar gebukt naar het onderste keukenkastje. In de weerspiegeling van de pannen kon ik zien dat hij met grote ogen naar mijn achterwerk keek. Toen ik weer rechtop ging staan zag ik dat hij vaker naar mijn borsten ging kijken, hij raakte steeds meer opgewonden door mij.

Eigen schuld

Ik vond het eigenlijk wel leuk en ging door om hem op te winden, ik was helemaal vergeten dat ik een relatie heb en dat vreemd zou gaan. Ik raakte hem af en toe aan door mijn hand op zijn schouder te leggen terwijl ik vroeg of hij er een mooi prijsje van kon maken. Ook ging ik tegen hem aan staan en sloeg een arm om hem heen. Terwijl hij aan het rekenen was zag ik zijn paal groeien in zijn broek, ik werd daardoor nieuwsgierig en wou graag zijn harde lul zien. toen hij zijn prijs doorgaf zag ik kans om heb nog eens te omhelzen maar dit keer pakte hij mij ook beet en drukte zijn harde lul tegen mijn kutje aan. Op dat moment realiseerde ik me weer waar ik mee bezig was en dat ik een relatie heb. Maar het was te laat, de schilder kuste mij en ontknoopte mijn blouse.

Hard geneukt

Hij greep mijn tieten vast en masseerde deze, hij pakte mij op en zette me op het aanrechtblad, hij deed zijn broek los en haalde zijn dikke harde lul eruit. Ik had nog nooit zo’n grote eikel gezien. Hij trok mijn slipje uit en zei nog: ‘wat ben jij een lekker wijf’. Ik wou eigenlijk terug krabbelen maar het was mijn eigen schuld dat ik hem geil heb gemaakt en ik was de gene die telkens hintjes gaf aan hem. terwijl ik dat dacht duwde hij zijn lul in mijn kutje, ik genoot wel van zijn dikke eikel die zo lekker mijn kutje naar binnen drong. Mijn twijfel was ineens weg en ik wou dat hij mij af neukte, ‘Neuk me’ zei ik. Na wat gekreun en een paar harde stoten van hem wou hij dat ik voorover ging staan. Ik ging gebukt en hij schoof zijn dikke eikel weer naar binnen, ik werd zo nat dat het een soppig geluid maakte, hij neukte mij steeds harder en ik begon te gillen van genot, bij elke stoot kletsten zijn ballen tegen mij aan, ik kon het niet meer houden en ik kwam klaar. Het vocht liep langs mijn benen en hij spoot mijn kutje vol. Sindsdien ben ik nooit meer trouw geweest en noemen de meeste mensen mij een slet.

Post Author: Adult verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *