Met de tandarts assistente

Afspraak voor controle

Ik moet weer eens naar de tandarts, op de ene manier vervelend maar op de andere manier zie ik de tandarts assistentes weer. De wat oudere assistente is volgens mij de 50 gepasseerd maar ze ziet er nog steeds goed uit, redelijk klein vrouwtje met kleine handen en nog een lekkere kont. Ik tuur altijd naar haar tieten als ik voor de balie sta, soms gaat ze iets naar achter als ze de lade los doet en kan ik haar spleet zien en voel ik een stijve opkomen. Tijdens de controle was er een gaatje waardoor er een foto van mijn kiezen gemaakt moest worden. In de fotokamer kwam de wat oudere assistente binnen om de foto te maken. Toen ze het apparaat in mijn mond wou aanbrengen leunde ze iets naar voren waardoor ik haar tieten beter kon zien. Plotseling kreunde ze iets, we keken elkaar recht in de ogen aan, er was een kleine vonk. Ze ging naar de schakelaar om de foto te maken en kwam weer terug. Op de computer zat ze naar de foto te kijken en ik ging een beetje gebukt achter haar staan om ook naar de foto te kijken, we zaten een minuut te kijken totdat ze iets sneller begon te ademen. Ik kreeg de indruk dat ze geil begon te worden maar niet de eerste stap durfde te zetten. Ik zelf was ook onzeker en ging met een nieuwe afspraak naar huis.

Tweede afspraak

Toen ik vier dagen later weer bij de tandarts kwam was de assistente er weer, ze was heel fleurig en vrolijk en net voor het boren, toen ik al op de stoel lag moest ze nog even het apparatuur schoonspoelen waardoor ze telkens gebukt over mij heen hing, ik kon haar borsten heel goed zien ze drukte haar tieten bijna in mijn gezicht. Ik kreeg toen meer de indruk dat ze iets wou en mijn stijve begon ook weer op te komen. Na het boren moest er weer een afspraak gemaakt worden. In het vertrek bij de balie waren wij alleen en ik vroeg haar of ze alleenstaand was en dat bleek zo te zijn, ze keek me een paar keer aan en betrapte mij dat ik naar haar spleet keek. Ze wou mij ineens wat laten zien in de fotokamer, het laatste stukje sleurt ze mij mee de kamer in en doet de deur op slot. Mijn lul begon meteen stijf te worden en ze begon mij te kussen. Ik pakte haar bij haar kont en drukte mijn harde lul tegen haar kut, ze begon te kreunen en zei dat ik op de stoel moest gaan zitten.

Ze doet vlug haar broek uit en begon mijn broek te openen, ze kon niet wachten. Ze slingert mijn dikke lul uit mijn broek en begint hard te zuigen en likken. Ik kreunde iets, SSsst zegt ze nog, zachtjes. Ze ging op mij zitten en ik maak de knoopjes los van haar blouse, ik druk haar BH omhoog en zie dat ze nog stevige tieten heeft, ik begin aan haar tepels te likken en zuigen. Ze vindt het lekker en zegt dat ze al 3 jaar droog staat. Ik wil jou lul in me zegt ze, terwijl ze mijn lul pakt en in haar natte kutje drukt. Ze gaat eerst een paar keer rustig op en neer en steeds sneller, Jah Jah zegt ze zachtjes. Op een gegeven moment waren we zo geil dat het steeds meer geluid maakte, haar tieten stuiteren op en neer en ik spoot haar natte kutje vol, de assistente kwam ook klaar ze begon iets te trillen. Ze stapte van mij af en zoog mijn lul nog even schoon. Zo zegt ze, ik ben nog niet klaar met jou, volgende week bij jou thuis.

Post Author: Adult verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *